Image Detail

Bizi Facebooktan Takip Etmek için Sayfamızı Beğenin

<>

Sohbetin Kalbi Seher Yıldızı:)

Ne oluyor bu YeeChate Cam Show Sorunlu

Ne oluyor bu YeeChat'e ?



Her gün bir sorun her gün bir sıkıntı. Nedir senden çektiğimiz yeechat , şangaylı çinliden ancak böyle bir sistem çıkar ortaya.

Çinlilerin herşeyi çakma , sohbet sistemleride kendileri gibi kalitesiz.

Eskiden FlashChat logosuyla karşımıza çıkıyorlardı , şimdi ise Cam Show logosuyla sistemi yeniden 9.9 server'a yükseltiler , ama sorunlar hala devam ediyor. Şangaylı Admin'e yazılan şikayet e-postalarıda cevapsız kalıyor artık. Sanırım adamlar bizi flashchatin ücretli versiyonuna yönlendirmek istiyorlar.

Ama yermi yemez. Koskoca xat.com sistemi varken hiç kimse flashchate para yedirmez. Xat.coma giremiyorum diye dert yakınanlarada gülüyorum. Artık DNS değiştirmesini bilmiyen varmı acaba? Yahu xata giriş için www.xat-siteleri.blogspot.com sitesinde HostLoger giriş programı varken daha ne istiyorsunuz 3 enter ile xata sorunsuz bağlanabiliyorsunuz artık.

Grup Hepsi Chat sitesi olarak elimizden geleni yapıyoruz üyelerimiz için ama onlarda biraz yardımcı olsalar keşke. 99chats ile everywhere chat sistemlerini bile kurduk hatta bi ara tinychat bile kurduk yok görüntüsü hoş değil yok  yüz ifadeleri yok bilmem ne. Tamam öleyse xat var buyrun aradığınız herşey xatta, yapacağınız tek şey DNS ayarınızı yapmak dedik. Kimse umursamıyor alışmışlar hazır sofraya hazır sisteme. Ne yapalım yani elimizde ücretsiz sistemler bunlar var. Kalkıpta yeechate yıllık 1000 dolar ödeyecek değiliz yani kusura bakmasın kimse.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 Yorum:

Yorum Gönder