Image Detail

Bizi Facebooktan Takip Etmek için Sayfamızı Beğenin

<>

Sohbetin Kalbi Seher Yıldızı:)

VIZ Geliyoo ile Kişisel Paylaşım Mynetini Kur


Vız Geliyoo Nedir?

Türkiye’nin Dikey Mikro Blog Uygulaması Vız Geliyoo

Merhaba, Türkiye’nin dikey mikro blog uygulaması Vız Geliyoo’ya Hoşgeldiniz. Vız Geliyoo sanal bir Vız ekleme Peteğidir.
Vız Geliyoo sizlere internette bulduğunuz tüm güzel şeyleri organize etmenize ve arkadaşlarınız ile paylaşmanıza yardımcı olur. İnsanlar Vız Petek'lerini kullanarak düğün fotoğraflarını, evlerinin dekorasyonlarını veya sevdikleri yemek tarifleri gibi beğendikleri herşeyi ayrı ayrı kategorilendirirler. 
En güzeli ise, başkalarının oluşturduğu ve paylaştığı Vız Petek'leri inceleyebilir ve farklı tecrübeleri görebilirsiniz. Vız Geliyoo'da gezinmek çok eğlenceli ve yeni şeyler keşfetmeniz için zamanda akıştır. Başlamak için hemen kayıt olun.

Vız Geliyoo ile neler yapabilirsiniz?

Evinizi yeniden dekore edin!

Elif, Vız Geliyoo'yu kullanarak L.A'taki evini düzenlemek için bazı fikirler edindi. Mobilyalar ve dekorasyon süs eşyaları kategorilerini izleyerek farklı şeyler keşfetti.

Düğününüzü Planlayın!

Mert ve Zeynep, Vız Geliyoo'yu kullanarak düğünlerini planladı. Aileleri ve arkadaşları seçtikleri çiçek, kıyafet, gravat gibi evlilik hazırlıklarına yorumlar yaptılar.

Stilinizi Bulun!

Erdem, Vız Geliyoo'yu kullanarak kişisel tarzını arkadaşları ile paylaştı. Gezdiği yerler, seçtiği yeni kıyafetler, yeni saç kesimi hakkında yorumlar almak için her gün farklı farklı Vız'lar ekledi.

İlham Kaynağınızı Keşfedin!

Betül, Vız Geliyoo'yu kullanarak iş yerinde keşfettiği deneyimleri uygulamaya başladı. Kendi başarı hikayelerinide arkadaşları ile paylaştı.

Yemek Tariflerini Kaçırmayın!

Büşra ve Banu, Vız Geliyoo ile ücretsiz bir çok yeni yemek tarifi öğrendi. Yaptıkları börek, pasta ve birçok yeni lezzetleride kendi Vız Petek'lerinde paylaşarak yorumlar aldılar.

Misyonumuz

Hedefimiz herkesin farklı deneyimlerini, sevdikleri, ilgi duydukları şeyleri onlara sunmak. Ufacık bir şey kitap, oyuncak, bir yemek tarifi yada herhangi başka bir şey iki kişi arasında çok güzel bağlar kurmasına yardımcı olur. Her hafta eklenen milyonlarca Vız ile Vız Geliyoo insanların iletişim kurmasına yardımcı oluyor ve farklı tatların ve ilgilerin paylaşılmasına ev sahipliği ediyor.

ALINTIDIR !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 Yorum:

Yorum Gönder