Image Detail

Bizi Facebooktan Takip Etmek için Sayfamızı Beğenin

<>

Sohbetin Kalbi Seher Yıldızı:)

Cemre Kemer Doğum Günün Kutlu Olsun

Hayatta herkesin bir rolü vardır.Yaşama gözlerimizi açtığımız an hayata karşı üstlendiğimiz rolümüze de adımımızı atmış oluruz.Ancak önümüze serilmiş hayatımızda bize bir rol biçilmiş dahi olsa özgür irademiz hakimiyetinde yaşamımızı sürdürürüz.İyilikler, kötülükler her şey yanı başımızda bekler bize katılmak için.

Yanlış tercihler, onları telafi etme çabaları; iyilikler, iyiliklerden doğan vicdani rahatlamalar.Her şey bizim içindir bu dünyada.Bize düşen ise doğru tercihlerle doğru bir hayat sürmektir.

Başarması pek de kolay olmayan bu uğraş için mücadele eden birilerini tanıyorum.Yaptıkları doğru işlerle kendilerini takip edenleri de doğru işler yapmaya teşvik eden birilerini.Onlar kanatları olmayan üç tane melek.Ve o meleklerden bir tanesinin bugün doğum günü.

Bu mutlu edici bir gelişme aslında.Her gün biraz daha olgunlaşarak bir öncekinden daha da etkili iyi işlerle karşımıza çıkıyorlar çünkü.Büyüyorlar ve sadece fiziksel olarak değil tüm benlikleriyle büyüyorlar sanki.Yaptıkları işlerle, sergiledikleri örnek olunası davranışlarla büyüyorlar.

Her meleğin farklı bir karakteri ve görevi vardır, bu onlar için de geçerli ve bu farklı karakter aslında onları bir araya getiriyor.Bugün asi meleğimizin doğum günü.Sert bakışlarının altında gizlediği şefkatiyle, mesafeli tavırlarının altında muhafaza ettiği samimiyetiyle binlerce kişinin sevgisini kazandı Cemre.Binlerce kişiyi çatısı altında bulunduran, onların sesi olan GrupHepsi.Net olarak biz de Cemre’nin doğum gününü kutluyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Cemre.Hayatın karşına her zaman kalbinin temizliğine layık olacak insanlar çıkarması, yaşamın o güzel gözlerinden sadece mutluluk gözyaşları akıtması vee bize daha fazla şarkı yazman dileğiyleee, =) mutlu yıllar.

Kaynak:gruphepsi.net

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 Yorum:

Yorum Gönder